PowerBASIC Peer Support Forums
 

Go Back   PowerBASIC Peer Support Forums > Jose's Corner > Source Code

Source Code Source code related to Jose's work. Posts and uploads may be made by any forum member.

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #16  
Old Apr 30th, 2012, 05:04 PM
Douglas Martin Douglas Martin is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 76
how can I get this to compile, getting error


Compiling "K:\PB\ast_UTIL\utl_Browser\GOOGLEPB.BAS"
Error 605 in K:\PB\AST_UTIL\UTL_BROWSER\MSHTMLC.INC(14077:004): Macro parameter mismatch
Line 14077: METHOD moveTo <6> ( _ ' VTable offset = 288
Reply With Quote
  #17  
Old Apr 30th, 2012, 05:53 PM
Josť Roca Josť Roca is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2004
Location: Valencia, Spain
Posts: 6,732
Guess you have mixed the path to my headers withthe path to the PB includes.

Quote:
You must also be aware that these headers are not extensions to the ones provided with the compiler, but a full replacement. Therefore, you must not mix them with the PowerBASIC include files in any way, neither directly (via #INCLUDE), nor indirectly (via the include path in the IDE).
__________________
Website: http://www.jose.it-berater.org/index.html
SED Editor, TypeLib Browser.
Forum: http://www.jose.it-berater.org/smfforum/index.php
Reply With Quote
  #18  
Old May 1st, 2012, 09:15 AM
Douglas Martin Douglas Martin is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 76
Where can I find your version on your web site?
Reply With Quote
  #19  
Old May 1st, 2012, 09:28 AM
Douglas Martin Douglas Martin is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 76
I found them, now I am trying to figure out where to change the compiler include path?
Reply With Quote
  #20  
Old May 1st, 2012, 10:08 AM
Josť Roca Josť Roca is offline
Moderator
 
Join Date: Mar 2004
Location: Valencia, Spain
Posts: 6,732
If you are using the PB IDE.. Windows-->Options-->Compiler-->Include File Paths.
__________________
Website: http://www.jose.it-berater.org/index.html
SED Editor, TypeLib Browser.
Forum: http://www.jose.it-berater.org/smfforum/index.php
Reply With Quote
  #21  
Old May 1st, 2012, 10:08 AM
Douglas Martin Douglas Martin is offline
Member
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 76
How difficult is it to use an address instead of GEO coordinates. This url does what I am looking to accomplish.

http://maps.google.com?q=6326+Rucker...ciently%A0long!)
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 07:52 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.1
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright © 1999-2011 PowerBASIC, Inc. All Rights Reserved.
Error in my_thread_global_end(): 1 threads didn't exit